• Fri frakt över 499:-
  • I samarbete med Evidensia Djursjukvård
  • Snabb leverans
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket

Pressrum

Här hittar du nyheter, bilder, kontaktuppgifter och pressmaterial från VetApotek.

exempelbild artikel Foto: VetApotek

David Gigja, E-handelschef, VetApotek

David är ansvarig för marknadsföring, läkemedelsförsäljning och sajtstruktur på vetapotek.se. Tillsammans med marknadsavdelningen sätter David upp kampanjer, priser och marknadskommunikation för att optimera kundupplevelsen och maximera kapaciteten. I nära samarbete med den digitala byrån Limetta tweekar David funktionerna på sajten för att skapa ett jämnt kundflöde. 

 

 

exempelbild artikel Foto: VetApotek

Helena Broms, Operations manager, VetApotek

Helena är stationerad på vårt lager i Malmö där hon är ansvarig för plock, packning och distribuering till våra kunder ute i Sverige. Hon är också ytterst ansvarig för retailförsäljningen på vetapotek.se. Tillsammans med lagerpersonalen ser hon till att kunderna får rätt produkter och att de packas ordentligt för att uppnå maximal kundnöjdhet. Hon har även övergripande koll på kundservicavdelningen som sköter kundkommunikationen. 

 

exempelbild artikel Foto: Peter Kroon

Martina Nilsson, Apotekschef, VetApotek

Martina och hennes medarbetare på vårt fysiska apotek inuti Evidensia Djursjukhuset Malmö jobbar för att förse kunderna med expertråd kring djurmedicin. I butiken har de receptfria produkter som shampoo och kosttillskott för både djur och husse/matte och bakom kassan finns ett lager med djurmedicin som kunderna kan hämta ut.

 

 

 

Artiklar om VetApotek

19.12.06 Vinnare av titeln Årets Nykomling 2019

19.12.05 Många återkommande kunder

19.11.11 Specter blir vårt nya affärssystem

19.11.01 Nominering "Årets Nätbutik 2019"

 

Bilder