• Snabb leverans & fri frakt från 599kr
  • Fullt licensierat djurapotek online
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket

Prenumerera och spara 5% Läs mer

Årets Butik inom Hem & Hushåll​ 2021

Ett stort varmt tack till våra kunder som röstat fram oss. Vi gör allt vi kan för att vara så bra vi bara kan för dig och din fyrbenta vän 💚

Vi är stolta och glada att kunna kalla oss för Årets Butik 2021 inom kategorin Hem & Hushåll i Prisjakts butikstävling. Att det är våra kunder som valt oss är det bästa av allt. Med bra priser, blixtsnabba leveranser och höga omdömen har vi ett kvitto på att ni gillar oss lika mycket som vi gillar er. 

2019 vann vi kategorin som Årets Nykomling, precis i starten av vår resa. Det gav oss stor motivation för vårt fortsatta arbete att växa som djurens apotek online. Att vi nu fått vinna en av de stora kategorierna i Prisjakts tävling är så roligt - att våra kunder är nöjda och gillar det vi gör är viktigast av allt. 

”Årets nykomling 2019 gör entré på den stora scenen, genom att vinna kategorin Hem och Hushåll 2021 i Sveriges största och viktigaste butikstävling. Kunderna hyllar butiken för deras snabba leveranser och otroliga utbud. Stort grattis till vinsten, VetApotek!”

- Peter Greberg, vd på Prisjakt