• Fri frakt över 499:-
  • I samarbete med Evidensia Djursjukvård
  • Snabb leverans

VetApoteks integritetspolicy

Nedan följer VetApoteks integritetspolicy.

Vem är ansvarig för dina uppgifter?

Det är K64 Stockholm AB med organisationnummer 59153-8995 som är personuppgiftsansvarig.

 

Varifrån kommer dina personuppgifter?

VetApotek får främst dina uppgifter från köp som du gjort hos oss på vetapotek.se, när du har varit i kontakt med vår kundtjänst eller när du har registrerat ett användarkonto. Personuppgifter kan även komma från betalningar och transportörer.

Exempel på personuppgifter är namn, personnummer, e-postadress och mobilnummer.

Personuppgifter skapas som i ett resultat av att nyttja våra tjänster eller produkter. Vi kan exempelvis spara ärendehistorik och emailkorresondans.

 

Vilka får tillgång till dina personuppgifter?

Vetapoteket säljer aldrig dina uppgifter. Vi delar endast personuppgifter för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund. Exempel på detta är att boka transport eller uppdatera en order hos vår betalningspartner.

 

Rätt till tillgång, rättelse och radering av dina personuppgifter

Du har enligt till personuppgiftslagen rätt att få tillgång, rätta och skicka en begäran för att radera dina personuppgifter. Om du vill ha denna information ska du lämna in en skriftlig begäran till oss. Vi skickar då uppgifterna med brev till din folkbokföringsadress.

Ändra dina personuppgifter genom att skicka en skriftlig begäran till kundtjänst på eposten: Kundservice@vetapotek.se

 

Varför lagrar vi dina personuppgifter?

När du har lagt en order eller varit i kontakt med kundtjänst sparar vi dina personuppgifter för att fullfölja administrationen av ditt köp eller behandla din kontakt med kundtjänst.

 

Lagring av personuppgifter

  • Kommunikation: För att kunna återkomma till dig i kundtjänstärenden.
  • Fullgörelse av avtal: För att kunna leverera dina beställda varor samt boka beställd transporttjänst.
  • Rättsliga skyldigheter: För att kunna följa gällande bokföringslagar.
  • Berättigat intresse: För att utveckla och förbättra våra tjänster och kundupplevelse.

 

Detaljerad beskrivning på hur vi behandlar dina personuppgifter
Tjänster För vilka ändamål behandlar vi dina personuppgifter? Vilka personuppgifter behandlar vi? Vilken är den lagliga grunden till behandlingen? Hur länge behandlar vi dina personuppgifter för detta ändamål?
Utveckla våra tjänster För att utvärdera, utveckla och förbättra våra system, tjänster och produkter så analyseras insamlade uppgifter.
  • IP-nummer
  • Surfdata
  • Postnummer
  • Ort
  • Ålder
  • Orderinformation
  • Betalningsinformation
  • Kundinställningar
  • Information vid supportärenden och annan kontakt med kundtjänst
Intresseavvägt Så länge du har ett konto hos oss och två år efter att du senast varit aktiv kund, till exempel genom att handla hos oss eller kontakta vår kundtjänst.
Kontakt med kundtjänst För att administrera ditt ärende när du är i kontakt med vår kundtjänst.
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Postadress
  • Namn
  • Orderinformation
För att fullfölja vårt avtal med dig som kund. Två år efter att du senast varit aktiv kund, till exempel genom att handla hos oss eller kontakta vår kundtjänst.
Lägga order på siten För att administrera din order gjord via vetapotek.se
  • Namn
  • Postadress
  • Epost
  • Telefonnummer
  • Mobilnummer
  • Betalningsinformation
  • Orderinformation
  • IP-nummer
För att fullfölja vårt avtal med dig som kund. Två år efter att du senast varit aktiv kund, till exempel genom att handla hos oss eller kontakta vår kundtjänst.
E-postutskick från VetApotek För att förse dig med information och erbjudanden som kan vara av intresse för dig och ditt djur.
  • Förnamn
  • Efternamn
  • Epost
  • IP-nummer
För att fullfölja vårt avtal med dig som kund. Två år efter att du senast varit aktiv kund, till exempel genom att handla hos oss eller kontakta vår kundtjänst.