• Snabb leverans & fri frakt från 599kr
  • Fullt licensierat djurapotek online
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket

Prenumerera och spara 5% Läs mer

Vetoquinol

Kosttillskott och vårdprodukter för hund & katt

Vetoquinol är ett familjeägt bolag i Frankrike som tillverkar kompletteringsfoder, vårdprodukter och receptbelagda läkemedel till hund och katt. Fokus ligger på att framställa produkter som är enkla för djurägaren att använda samtidigt som de är smakrika och tilltalande för djur. För Vetoquinol är det viktigt att alla deras produkter har evidens bakom sig och att produkten hjälper djuret till ett mer hälsosamt liv. Alla produkter är utvecklade i samråd med veterinär.

Vetoquinol har produkter inom vård inom bland annat ledhälsa, beteenden, ögon, öron och urin/njurar. Allt för att främja hälsosamma, glada husdjur och goda relationer.

  • Kosttillskott & vårdprodukter för hund & katt
  • Utvecklat i samarbete med Veterinärer
  • Ledstöd och behandling för artros
  • Njurstöd
  • Stressreducerande tuggtabletter

Är du på jakt efter ett kompletteringsfoder för ditt husdjur leder? Då kan vi varmt rekommendera Flexadin Advanced. Har din hund eller katt svårt att bli lämnad ensam? Prova Zylkene plus! Vill du hjälpa ditt husdjur få ett lugnt nyårsfirande? Köp hem Zylkene chews för att hantera stress och oro! Dessa produkter hittar du givetvis hos oss på VetApotek.

Vi på VetApotek tycker att alla husdjur förtjänar förstklassig omvårdnad och mysigt ompysslande. Därför erbjuder vi kvalitativa vårdprodukter från välrenommerade varumärken med spetskompetens och lång erfarenhet. Utforska vårt utbud av Vetoquinols produkter och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar – som samarbetspartner till Evidensia Djursjukvård har vi en bred kunskap inom djurvård.