• Snabb leverans & fri frakt från 599kr
  • Fullt licensierat djurapotek online
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket

Prenumerera och spara 5% Läs mer

Om leverans

Vi har tre olika leveranssätt via PostNord: 

Valfritt ombud - 59:- inkl moms (fri frakt vid köp för över 599:-)

Varubrev - 19:- inkl moms (fri frakt vid köp för över 599:-)

Hemleverans - 99:- inkl moms

Om du beställer varor för 599 kr och mer inkl moms bjuder vi på frakten till ombud och med varubrev (om det alternativet finns i kassan).

För att underlätta för både dig och oss kan det hända att vi packar samman dina ordrar om du har lagt dem olika tidpunkter. 

Om du inte har varit nåbar vid hemleverans tar vi ut en avgift på 200 kr vid varje utkörningstillfälle och paket som ligger kvar hos ombud i mer än 14 dagar skickas tillbaka till oss mot en avgift på 150 kr för att täcka våra returkostnader. Om du vill returnera en order måste du först hämta den och sedan kontakta kundservice@vetapotek.se för en retursedel. 

Leveranstid

VetApotek hanterar receptorder på vardagar inom 24 timmar. För lagerförda retailprodukter som foder, leksaker, kläder osv är leveranstiden 1-3 dagar. För beställningsvaror kan det tillkomma upp till 5 dagars extra leveranstid.

Leveranstiden räknas från att VetApotek har lämnat över godset till transportpartnern, vilket endast sker under vardagar.

VetApotek kan inte hållas ansvarig för leveransförseningar ej heller utgår det någon form av ersättning till dig, detta gäller även för varor som är slut i lager vid beställningstillfället.

Leveransalternativ

Du väljer leveranssätt vid beställningstillfället, om du vill byta leveranssätt måste du kontakta kundservice@vetapotek.se direkt när ordern är lagd. Har godset inte lämnats över till transportbolag så kan du som kund önska en avbeställning.

Vid order av receptbelagda läkemedel tillsammans med t.ex. foder skickas ordern i två olika paket. 

Varubrev 

Om du väljer att få leverans med varubrev kommer PostNord att lämna paketet i brevlådan om möjligt, detta beroende på brevinkastets/brevlådans storlek. Se punkterna för mer information.

  • Maxvikt 2 kg. För varor över 2 kg är varubrev ej valbart i kassan.
  • Kostnad: 19 kr, fraktfritt från 599 kr
  • Varubrev levereras hem utan kvittering, om det får plats i brevinkast, postbox eller brevlåda. Får paketet ej plats skickas detta till valfritt ombud. PostNord aviserar dig när paketet finns att hämta hos ombudet. 
  • Narkotikaklassat läkemedel skickas alltid som MyPack Collect (till ombud) och kräver uthämtning med godkänd legitimation som överensstämmer med mottagaren av paketet.
  • VetApotek förbehåller sig rätten att ändra leveransval till MyPack collect (till ombud) om produkterna ej uppfyller kraven för Varubrev (vikt, storlek, innehåll), utan kundens godkännande.

Leverans till ombud

Vid val av leverans till ombud väljer du själv ombud i kassan. Om vikten på ordern överstiger 20 kg skickas den i separata paket. Du måste ta med dig legitimation vid uthämtande av ordern.

Hemleverans

Hemleverans sker mot kvittens och du måste vara hemma för att ta emot paketet. I Postnords app kan du själv väla att paketet ska lämnas utan kvittens.

Beroende på transportbolag kommer antingen chauffören ringa och boka tid för utkörning eller så skickas ett SMS där val av tid och datum för utkörningen görs.

Behöver du hjälp?

Få personlig rådgivning om dina recept och läkemedel. 

040 655 86 90

info@vetapotek.se

Söker du råd och hjälp för djur ber vi dig boka en tid hos veterinär.

Boka tid hos veterinär